Dead Hooker In A Trunk

Dead Hooker In A Trunk

In de reeks amateur horror zijn het dit keer de zusjes Jen & Sylvia Soska, die aan het schrijven, regisseren, acteren en produceren zijn geslagen met als uitkomst een film met de veelbelovende titel Dead Hooker In A Trunk.

In een club zien we een stel vrienden die zich, uhm, vermaken. Ondertussen ‘vermaakt’een moordenaar met capuchon zich met een hoer. Het dode resultaat verdwijnt in de kofferbak van de vrienden. Om je een indruk te geven van wat voor film dit is schets ik de situatie als ze met z’n vieren de kofferbak openen en zien dat daar een dood meisje in ligt. Goody Two Shoes (een softie met christelijke inborst) begint te kotsen. Junkie (een verslaafd meisje, duh!) zegt ‘awesome’, pakt drugs uit de zakken van het dode meisje en eigent zich dat toe. The Cunt (of Badass, Soska nummer 1) pakt een seksspeeltje van het lijk en zegt dat dat van haar is (!?) en Geek (Soska nummer 2) zegt “There’s a dead hooker in the trunk” en wil de politie bellen. Dit laatste wordt een issue, want The Cunt heeft het voor het zeggen en wil het lijk droppen.

Eigenlijk gaat de film hier over: de onderneming van het dumpen van het lijk en de confrontatie met iedereen onderweg en de moordenaar in het bijzonder. Daarbij worden politiemannen uitgeschakeld. Er wordt een slaatje geslagen uit de dode hoer. Er wordt geleurd met het lijk, gewoon op klaarlichte dag in een stad. Er moeten opeens drugs worden gescoord in ruil voor seks. Er vallen een heleboel dooien waarvan niet echt duidelijk is waarom, waarna het nog onduidelijker is waarom ze die ene dooie hoer niet gewoon dumpen bij de rest van de slachtoffers. Al gauw blijkt het grootste mankement (tussen alle andere mankementen) van de film, het script. Zo zit er een best aardig special effect in als Geek van achteren een klap op haar hoofd krijgt, waardoor haar oog er uit schiet. Maar waarom vraagt niemand zich af wie die klap heeft gegeven? En waarom wordt die eigenlijk op dat moment gegeven? Als wat later een afgerukte arm er vervolgens weer doodleuk wordt aangenaaid met een paar steken door altaarboy heb ik het wel gehad met deze onzin.

Een uitermate slechte film waarvan zelfs de titel is gelogen en waarin het grootste misbruik het op de eindtitels onvermelde en totaal misplaatste gebruik is van (o.a.) muziek van The Beach Boys.

Plaats een reactie